Redigera bilder i AI

De här bilderna är redigerade med AI , tänkte att jag skulle sätta mig in lite i det och hur det fungerar. Jag har Photoshop och Lightroom mm och redigera en bild i Photoshop bara med en klick är hur lätt som helst, shift och bokstaven A samtidigt. Då blev mina bilder så här. Inte så olikt mot hur jag brukar redigera bilderna även om jag inte har så mycket kunskap.

Det gäller ju att hänga med lite grann i alla fall och vara nyfiken och vilja lära sig.

. I min närmsta by finns en föreläsningsgrupp som jag ska med i, där anordnar man föreläsningar på höst och vår och jag har tänkt att vara med lite mer i föreningsliv nu när jag har tid. Jag har alltid varit så rädd om min tid och bara haft projekt hemma men när man blir äldre så upptäcker man att det finns mycket bra med föreningsliv för hjärnan och kroppen. Att vara ett del i ett sammanhang , träffa nya människor osv Ja det gäller kasta sig ut i lie olika sammanhang och våga pröva annat.

Citronträd här , finns också fina olivträd här

Har ni sett på Anders Hansen nya avsnitt om personlighet? Så intressant och bra avsnitt, man känner att man har 50% arv i sig och jag är lik både pappa och mamma. Tycker om att man säger att man blir lyckligare och mer lik den man är innerst inne ju äldre man blir. Jag blir bara mer och mer lik mina föräldrar, men sedan spelar ju miljön roll också.

Handduk här

Nej nu ska jag väcka Kalle och åka till jobbet och det ska bli så kul. Måste fundera lite hur vi ska skylta fönstren på måndag.

Ha en toppenfin dag, det blev visst ingen värme och sol här men det blir bra ändå. Vi har köpt brädor och plintar till nya altanbygget och grejer till att sätta upp och måla hyllor i växthuset så vi har att göra. Pirr när man vet alla sådder man ska ställa upp på hyllorna där sedan. Måste fixa golv sedan också.

Kram Lotta

Snyggt till våren här

Så fin kudde här och badhanduk här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *