Jag glömde ta bilder

Jag glömde att fota bilder idag så dessa får ni titta på istället som från förra våren.

Har ni också bilder som ni förknippar med känslor. Bra och dåliga känslor. Dessa tog jag när jag hade kommit igenom min hjärntrötthet och depression och kom ut på andra sidan. Det var då jag ville söka jobb osv De är förknippade med en brytpunkt för mig och jag blir så glad av dessa.

Sedan älskar jag ju när våren kommer och man får plantera.

Penséer är ju inte så dyrt så de kan man ju sätta många av, annars är det ju kostsamt med plantor. Jag har satt ut mitt silverpäron i tunnnan idag och ska köpa lite penséer och påskliljor men det ska bli kallt nu igen så jag kanske väntar lite.

Nästa vecka ska Kalle och jag jobba lite mer, då kan jag inte hinna så mycket hemma. Jag ska umgås med sonen lite också som håller på med odling och så min keramik. Jag är väldigt sugen att åka till Gryts handelsträdgård nästa helg, men vi får se. Kalle och jag ska på spa också så jag har nog tillräckligt att göra.

Imorgon ska jag hämta lite nya toppar i rosa och gympaskor ska nog köra på naglar i samma färg också. Ska fixa naglar efter jobbet så det blir en lång dag. Gud nu vill man verkligen ha färg och blommiga blusar och på jobbet är det fyllt av sånt med färg.

Nej nu lagar Kalle stekt fläsk och löksås och kör facetime med Philip som också lagar mat. Jag ska hoppa i duschen och sedan lyssna på den här boken som är så bra. Vill du se mer av vi gjort idag så kolla min instagram.

Ha det gott 💕

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag glömde ta bilder”

  1. Ett tips är att så penséerna på hösten så har du småplantor under snön, på våren bara att plantera ut. Så gör jag, tar frökapslar på sommaren.

    1. Anne-Charlotte

      Å vad himla smart. Ska nog köpa några påsar som jag kan strö ut i höst. Kram Lotta 🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *