Relationer

Jag brukar lyssna på poddar när jag går hemma och grejar. Jag lär mig så mycket om mig själv när jag lyssnar på dom. Idag var det en podd om relationer och där kan jag verkligen känna att Kalle och jag gått igenom mycket. Vi har bråkat mycket och högt förr men nu så finns det nästan inga bråk eller diskussioner mellan oss. Det finns inget att bråka om.

Istället har vi utvecklat vår vardag, vet vad den andra gillar och hur den vill ha det och tycker om att göra den andra glad och nöjd. Vi har hittat våra roller vem som städar och lagar mat osv Vi har utvecklat många nya intressen tillsammans som vi sätter värde på. Jag tror det är viktigt att hitta nya drömmar som man gör tillsammans, nya projekt när man inte har barn hemma längre. Vi pratar med varandra om allt varje dag, saker som händer, hur vi mår, vad vi vill göra osv När Kalle kommer hem från jobbet dricker vi alltid kaffe och checkar av dagen, fast då har vi redan pratat i telefon en lång stund när han åker hem från jobbet.

Idag är Kalle på utbildning med sitt nya jobb, slutar på det gamla om 1 och 1/2 vecka. Han bytte ryggsäck mot portfölj och jag är glad för hans skull. Hoppas det nya jobbet ska bli jättebra för honom och annars kan man bara byta igen. Livet går så himla fort så man vill bara ha det bra nu. Vi har satt upp en ny antenn här på huset så att internet ska fungera bättre så han kan jobba hemma.

Ha det så bra

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *