Äta på Rimforsa strand

Hej söndag! Hoppas ni har det bra. Jag har precis varit ute med hunden, hällt upp en kaffe och skriver till er när Kalle kollar skidåkning. Vi ska ut och gå idag och har kollat in lite områden som vi vill besöka så packar vi med kaffekorgen.

Igår var vi på Rimforsa Strand med våra vänner Helena och Henke. Vi bjöd dit dem som en bröllopspresent från oss och så är det såklart roligt att träffas.

Det var utomhuslunch och iskallt men vi hade klätt på oss så det gick ingen nöd på oss. Jag tycker det är så mysigt att besöka lite nya ställen och unna sig att äta ute, sånt här ska det bli mer av. Nu när man inte har barn hemma har man mycket mer tid till sånt här.

Kaffet och kakan tog vi inomhus och satt i många timmar i deras fina rum med utsikt mot vattnet. På Rimforsa Strand kan man också hyra bastun och bada vinterbad så det ska vi se till att det blir av någon gång framöver.

”Våran sjö” Åsunden där vi har stora båten och ska åka i sommar.

När vi kom hem blev det promenad med katt och hund och sedan latade vi oss kvällen lång-

Nu ska jag plocka ordning här och vi ska ta fixa lite frukost och sedan får vi se vart vi hamnar. Det är lite kallt idag men det är skönt att komma ut och Pettson älskar ju springa. Vi har några naturreservat vi vill besöka.

Jag ska också förbi Granngården och ha lite förodling, så fota ett roligt jobb i skogen. Det blir kalas nästa vecka hos min systerson och min brors familj kommer hit och sover över så det blir en rolig vecka . Jag kommer träffa många släktingar och det är precis vad jag vill lägga tiden på när jag mår bra.

Ha en fin söndag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Äta på Rimforsa strand”

 1. Lovisa Nilssons

  Härligt snart är det vår och man kan vara ute och greja mer och mer.
  Kan man få se lite mer bilder från trädgården? Blir så inspirerad och vill greja så mkt. Men vi ärni olika staier i livet så man får väl gilla läget att all tid inte finns när man har 3 små barn hemma och jobbar heltid själv.
  Önskar er en bra bår nu när kalle får vara mer hemma med dig och djuren
  /lovisa

 2. Glad Alla Hjärtans Dag!
  Tack för härliga bilder och som vanligt fina texter. Spännande med förodling, vad blir det i år?
  Jag satte alliumfrön igår i såjord, men det verkar ta tid innan det blir något. Vet du något om det?
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *