Plantera med penséer

Igår planterade jag lite penséer de tål ju lite snö så det är ju ingen fara med dem. De flesta fick bo i blomlådorna vid fönstren.

Jag har bara gjort lite enkelt än så länge. Vill ha lite mer framöver men det är för tidigt för det.

Idag är det snö här så jag ska passa på att jobba undan lite för så fort det blir mildare väder vill jag fortsätta med mitt grus.

Lite mer bilder på blomlådor blir det framöver, vi får hoppas på lite mer vårväder till nästa helg. Det kommer bli en vår med mycket pyssel här hemma, bästa tiden på året innan det blir varmare. Det enda turen som jag skulle kunna tänka mig är en tur till Gotland. Det hade varit väldigt mysigt, men vi har så mycket projekt här hemma som vi också vill hålla på med.

Nu ska jag sätta lite fart så jag får in ett utkast och så funderar jag på att beställa Hannas bok. som ska vara så bra. I eftermiddag ska vi såga av benen lite på bordet under växtlampan och så ska jag sätta några mer tomater för bara hälften tog sig och vi vill ha många.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Plantera med penséer”

 1. Här kom det snö idag så jag har tagit in mina penséer, tack och lov bara två krukor 🌸 De ska ju klara några minus men jag tycker synd om blommorna 🙈 Förra året kom värsta snöovädret i slutet av april när jag hade lagt ut mattan på altanen och gjort vår på alla sätt. Det misstaget gör jag inte om igen.

  1. Anne-Charlotte

   Hej, ja man får passa blommorna lite. Vi har ju alltid kuddar och täcken på altanen, kommer lite snö ibland men det smälter undan när solen kommer 🙂 Kram Lotta

 2. Christina Andersson

  Hej
  Tänkte höra om du har några bra tips när man ska lägga stenplattor? Material, tillvägagånggsätt mm. Jag dränerade i trädgården förra året och nu ska vi (förhoppningsvis får jag lite hjälp) lägga tillbaka plattorna på en uteplats.. Du verkar ha så bra koll på trädgårdsanläggning, grus och sånt😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *