Planering av köksträdgård

Lördag fina bloggläsare och jag ska på fest idag till svärmor. Dit kommer också mina barn och mina föräldrar så det ska bli så kul och så alla andra släktingar och vänner till familjen. Jag ska snart fixa ordning mig lite här.

Den här bilden la jag på story och instagram och jag tänkte jag lägger den här också för nu börjar man få lite koll på hur det ska se. Växthuset är ju på väg och kommer i juni men det lilla huset som vi vill bygga och ha växter i på vintern det kommer bli av när det finns tid. Det är lite svårt att visa på en bild för det känns inte som storleken på platsen blir rätt men det är ganska stort här nere.

Ha en skön och fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Planering av köksträdgård”

  1. Men vilket härligt ställe det blir. Tänk att gå omkring och plocka och fixa med växter och blommor. Det är fint för själen det🌻

    1. Anne-Charlotte

      Ja det är verkligen fridfullt här och nu när jag börjat jobba lite i samhället så är det extra mysigt att komma hem. Kram Lotta ❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *