Odlingslådor och sten

En liten bild över vyn där jag jobbar mest nu. Idag ska vi få odlingslådan i våg och ta släpet och köpa jord. Vi har ingen egen jord här ännu men använder även grenar, löv, kompost mm i lådan för att fylla den. Här ska det både bli grönsaker, tomater, någon gurka som ska slingra sig och lite blommor.

Jag ska köpa lite sättsand som jag ska lägga mellan stenarna och växter som kan kika fram och sprida sig. Jag skulle behöva köpa ett lass gårdsgrus men det kanske jag väntar lite med tills mer är klart. En rabatt ska det bli till vänster där bakom lådan.

Nu ska jag sätta fart att städa här inne och ute på verandan, alla kuddar och täcken ska tvättas och pollen ska bort sedan ska vi åka på ärenden.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *