Paradisverkstaden på Skördefesten

Innehåller annonslänkar

Hej fina bloggläsare, nu är jag hemma igen och tänkte dela med mig av alla bilder men det är ganska många så det får bli några olika inlägg. Vi har haft så roligt och sett så mycket så här kommer lite tips till er också som kanske vill åka på Skördfest på Öland ett annat år.

Vi åkte i fredags och första stoppet blev på Paradisverkstaden som jag älskar och har så mycket fint. Där hade vi aldrig varit innan så det var roligt att se. Jag skulle spana in några ljusstakar här .

Där mötte jag också Malin som jag haft kontakt med förr som också blev fotograf och började fota reportage. Malin har gjort en jättefin bok om kransar som finns här .

Sedan åkte vi vidare till massa olika ställen innan vi skulle till vårt hotell som tex Eriksöre bygata. Där fanns det massor att titta på men vi såg inte att marknaden var så stor första dagen men det upptäckte dagen efter då vi åkte dit igen.

Jag älskar vara med Elin och allt är så roligt och så skojar vi mycket och älskar samma saker. Vi har också samma energi så vi blir ofta träffa, hungriga osv samtidigt.

På vägen till Kastlösa stannade vi på alla möjliga ställen som jag inte kan namnet på men lite grejen med skördemarknaden är ju att åka omkring till olika små ställen.

Jag fyndade en tomte som kan stå utomhus och den ska stå på mitt årstidsbord som jag ska ha vid växthuset.

Ett ställe som vi besökte två gånger var kalm taste of Öland. Där köpte jag glögg och pepparkakssocker mm

Fint fika var det också men det åt vi inte av för tre rätters väntade på hotellet. Hotellet får jag visa mer på i nästa inlägg för det var så himla fint.

Nu ska jag lata mig för jag har varit ute och målat kompost som vi byggt ihop av pallar och klippt gräset. Nu ska jag kika på lite klänningar och några mer höstkläder. Vi ska på spa med jobbet så jag tänkte på några höstklänningar, den här hann ju ta slut i min storlek. Den här tröjan var fin med.

Önskar er en fin kväll 🍂

Kram Lotta

Fint till hösten beige supersnygg tröja här , grön lång kjol här , jacka med skärp här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *