Full fart och dags att packa

Innehåller annonslänkar

Idag har det varit fart på Lotta med att jobba undan en massa saker och mer har jag kvar men snart är det helg för mig. Elin kommer ikväll och jag ska packa för vi åker till Öland imorgon tidigt och jag tror inte att jag hinner lägga upp några mer inlägg så troligtvis återkommer jag på söndag igen så ska ni få se allt som vi kommer göra.

Jag har varit i skogen på morgonen och Findus är ju alltid med om vi är i skogen runt huset. Ja han kan gå ganska långt också men vi försöker att inte få med honom när vi ska gå långt. Idag tyckte han att svampkorgen var skönast och skulle sitta i den.

Nu är det bäst jag börjar packa här. Jag tog ner picknickkorgen men vi har tydligen en mus som bott i den i våras så inte så fräsch bara att slänga, men tur att jag har fler. Pettson sitter här och tittar och vill ut och leka lite också så nu ska jag ut i solen en stund.

Ha nu en skön helg 🍂

Kram Lotta

Klänningen jag tipsade om sålde slut och jag som tänkt köpa 🙂 sedan ville jag ha den här men den tog slut i min storlek också. Men idag tipsar jag om lite annat snyggt . Tröja här , kjol här och coola kängor här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Full fart och dags att packa”

  1. Önskar er fina dagar på Öland , besök gärna Galleri Stenhallen i Borgholm där jag och Jane Kruuse har tavlor och Brons statyer med på den jury bedömda utställningen som avslutas på söndag ! Det är såå vackert på Öland i dessa dagar ! MVH Siv K

  2. Skördefest på Öland är så härligt!
    Jag tycker att Eriksöre är fantastiskt.
    Hela byn är i höst-och skörde-skrud.
    Sedan gillar jag Norrgårdens grönsaker i Ventlinge – grönsaker, konst och baletten Svansjön!!

  3. SÅ fina foton på Pettson och Findus, blir alldeles varm i hjärtat. Ha en fin vistelse på Öland, ska bli kul att se inläggen därifrån.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *