Packa för Skåne och Österlen

Innehåller annonslänkar

Idag har vi lite att pyssla med här hemma. Jag ska fixa lite frukost när Kalle lagar toan, ja vi äter frukost lagom till lunch. Konstigt att det alltid ska hända eller gå sönder saker i minst 3. Alltid är något eller vad säger man 🙂 Men nu är jag glad för Kalle och jag ska städa och packa idag och vara borta några nätter.

Elin och Karl kommer hit och bor här när vi åker till Österlen/Skåne. Det ska bäddas rent, städas, handlas mat, packas och jag hade tänkt att förbereda blogginlägg men jag tar nog med mig datorn istället så vi får vi se om det blir tid till det eller inte.

Min morgonrunda idag var ljuvlig. Den sätter dagens mindset med lugn och glädje och så titta på allt som kommer upp i trädgården. Rosenskära, krasse mm

Jag har köpt en ljusslinga som jag ska sätta upp över flotten, får nog bli en till som man kan koppla ihop. Vi har ju ström på flotten och behöver köpa något så vi får upp den i luften.

En bild på mig från igår innan jobbet när man ska välja kaffekopp, dagens svåra val 🙂

Vita jeans, blus

En bild på mitt fönster i sovrummet innan det blev putsat, ja nu är de fina och skiner men utsikten är lika vacker att vakna till.

Jag ska gå ut igen och plocka lite blommor, tycker det är roligt att göra lite fint med blommor när de kommer men sedan har de sin lilla katt med sig som är innekatt så man får tänka sig för. Findus och Pettson de äter inte på någonting inne för de är ju vana att vara ute.

Fina överkast här , mitt är gammalt här

Jag ska packa med lite fina kläder, eller fina och fina men lite blusar ska med. Det ska vara lite kyligt så nya tröjan som ska med som blev så bra, inte den som är på bilden. Regnkläder är väl bäst att packa ner för något soligt sommarväder tror jag inte det blir. Fast jag klagar inte, jag är inte så förtjust i tryckande värme.

Bäst att sätta fart här så kommer nog nästa inlägg från Skåne.

Ha en toppenfin helg 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Packa för Skåne och Österlen”

  1. Kristina Grundborg

    Hej,är en av dina trogna följare,hoppas ni får bra dagar på Österlen min man och jag bor och ”lever” permanent i Kåseberga sen tjugo år tillbaka,födda i Stockholm.

  2. ”innan jobbet och välja kaffekopp”! Så härligt, sätter inspirationen redan på morgonen! Gillar dina inlägg, blir alltid glad när jag ser ett nytt inlägg på din sida!
    Hoppas nya katten kommer överens med Pettson och Findus 🐈😺🐾😼

  3. Hej Lotta.Vi firar 36 år på Österlen i år. Vi bor i Brantevik.Ett tips är att åka dit och besöka lill hamnen och äta en sillmacka från fiskbilen.Brantevik är så pittoreskt litet och mysigt. Var skall Ni bo? Simrishamn har oxå Apotekarens mat och en fin trädgård.Du som älskar blommor. Lycka till.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *