Mysigt Bed and Breakfast i Skåne

Innehåller annonslänkar

Å det blev lite tyst här några dagar men nu ska jag visa allt från vår semester. Jag har ju även lagt upp en massa på instagram men många av er gillar bloggformatet.

Jag borde kanske börja med Brantevik men jag börjar med vårt andra boende på Axatorpsgården Bed and Breakfast i Skåne för när vi kom dit hög det tag lite extra i hjärtat 🥰

Jag, Kalle, Janina och Elin lärde känna varandra när vi letade fritidshus för 4 år sedan och efter det blev vi vänner. De hade också tidigare varit och lyssnat på en av mina föreläsningar och köpt min bok så jag mindes dem också från den träffen. Vissa människor får man band till direkt och så var det med ägarna till Axatorpsgården. Kalle och jag blev så förtjusta i dem redan första gången vi sågs och ännu mer nu.

De flyttade till Skåne sedan efter det, köpte denna gård och har nu renoverat den till en helt underbar plats för bröllop, fest och Bed and Breakfast. Eftersom jag inte haft energi till att resa förrän nu, covid osv så har detta härliga fått vänta.

Jag visste att det var fint, men det var så min stil och så fint visste jag inte. Det blev ännu mer en överraskning för oss, jag älskar upptäcka sådana här platser.

Kalle och jag hyrde stallet i två nätter och där sov vi bra med ett stort rum, sovrum och eget badrum. Det var så fint.

Allting är noga uttänkt och vackert och så känner man sig så välkommen.

Första kvällen fixade Janina en plockbricka till oss med massa gott och så fikon från fikonträdet där bakom. Vi blev även bjudna på grillat för vi är deras vänner. Kvällen var fantastisk och jag njöt av att få sitta där med dem och prata livet och kunna göra allt roligt igen.

Nästa dag vaknade jag med ett leende och hittade inte borsten till håret 🙂 och så väntade en hel dag med utflykter runt Österlen. Mer om allt det och vårt första boende kommer snart.

Gammal kjol , blus här

Kalle och jag passade också på att fira vår 20 åriga bröllopsdag en kväll där på gården med ännu mer plock och champagne. Älskar plock och champagne men mest min man ❣️

Rum på Höskullen, det finns även Glamping.

Jag kan varmt rekommendera en natt på Axatorpsgården. Nu har de fullbokat men hör av er om boende i aug och varför inte boka redan till nästa sommar. Jag vill absolut komma tillbaka.

Nu väntar jag att Kalle ska komma hem med kebab, jag ska nog skruva ihop nya trädgårdsmöblen ( i grönt) och imorgon ska jag måla växthus och hoppas på inget regn. Någon dag hemma väntar, en dag jobb och sedan semester med min bästa vän.

Ta hand om dig 💕

Kram Lotta

Så fina höstnyheter här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Mysigt Bed and Breakfast i Skåne”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *