Semester i Brantevik

Innehåller annonslänkar

Då börjar vi lite från början igen på vår lilla semester till Skåne och Österlen. Vi bokade till en natt för ett tag sedan för att komma ner till Österlen en dag tidigare och det blev på Hörnan i Brantevik. Vi köpte till så vi hade toalett på rummet.

När vi kom till Brantevik så spöregnande och vi var hungriga och trötta så den kvällen blev det bara att äta och lata sig.

Hörnan på Brantevik var ett jättemysigt Bed and Breakfast men rummet var inget speciellt så det fotograferade jag inte ens. Jag saknade några tavlor, något lite mysigt inrett eller varför inte en liten blomma på bordet men annars var det helt ok.

Vi kom på en söndag och då var restaurangerna stängde så det blev pizza i kartong som vi tog med oss och åt på Bed and Breakfastet och efter det somnade jag en stund. Så en mycket lugn kväll blev det.

På morgonen när vädret var lite bättre tog vi en promenad och det är så vackert överallt. Förra gången Kalle och jag bodde på Österlen så hyrde vi cyklar och cyklade genom Brantevik, fina minnen. Då bodde vi på Sköllen Gårdshotell som verkligen kan rekommenderas.

Vi var så glada att vi vaknade till sol och kunde äta frukost utomhus.

Jättegod frukost och så är det så mysigt och lyxigt att få sitta sådär innan vi for vidare och planerade upp dagen.

Min tröja finns här och massa snygga nyheter

Efter Brantevik var vi på massa olika ställen som jag kan tipsa om i nästa inlägg. Nu ska det bli lite plockmat här ikväll igen. Vi kommer inte på vad vi ska äta och ingen har varit och handlat. Imorgon ska jag jobba i klädaffären så det ska bli så skoj.

Ha en fin kväll 🌺

Kram Lotta

Snygga höstblusar här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Semester i Brantevik”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *