Färg på kläder

Innehåller annonslänkar

Det var så länge sedan jag gjorde ett collage och ikväll blev jag sugen på färg så här kommer lite kläder som man blir glad av. Vi har ju ingen garderob till mina kläder ännu här i huset så det ska vi försöka fixa till i vinter fast jag tänker inte på det så mycket längre. Det går bra att hänga på en stång och dra över en filt.

Tröja här, byxa här, tröja här, kjol här

Klänning här, topp här , klänning här

Ikväll försöker jag få lite gjort för snart ska jag åka bort igen. Igår bokade jag även lite boende till Skördefesten på Öland. Tänkte Elin och jag ska dit och mysa tillsammans i höst.

Fin kväll till er 🥰

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *