Dahliafarmen på Österlen

Innehåller annonslänkar

Jag hade fått tips om Dahliafarmen på Österlen och det är också ett ställe som jag inte varit på tidigare så dit svängde vi in efter vi lämnat Brantevik och vägen ner mot Falsterbo.

Dahliafarmen hade ett mycket vackert orangeri och vi tog varsin kaffe där och pratade lite med ägarna som var så trevliga.

Vi var där lite för tidigt på säsongen för att allt skulle ha slagit ut men det var ändå massa vackert och hon hade planterat mycket annat ihop med dahliorna.

Jag blir så inspirerad när jag kommer in och ser alla krukor , hyllor, gamla möbler osv och längtar efter mitt eget växthus.

Jag ska åka iväg några dagar nu men Kalle ska fortsätta och fixa lite med växthuset här hemma.

Det där staketet som de byggt av armeringsnät och pil var ju en toppenbra ide. Det ska jag komma ihåg framöver.

Nu har jag kommit hem efter varit på jobbet, jag har handlat lite för imorgon åker jag till Varberg. Kalle och jag ska åka till en restaurang ikväll inte så långt här ifrån så jag kanske tipsar om den senare.

I klädväg så gillar ni få tips och nu kommer det så mycket snyggt. Tex den här och den här klänningen. Object har också en fin stickad klänning här . Stickad tröja så önskar jag mig denna här och blusar finns här och här.

Ha en fin fredagkväll 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *