Resa med en vän

Innehåller annonslänkar

Maria och jag har ju känt varandra i ca 40 år och kan allt om varandras liv, hon är den klokaste jag känner och om jag skulle bli trött osv så kan jag gå och sova en stund osv, Vi är väldigt lika och tycker om lika så det är en fröjd att ha en sådan vän.

Igår var jag på en så mysig middag på Musteriet i Djursdala, om du åker åt Vimmerby kan jag tipsa om den. Får blogga om det mer senare för nu har jag packat väskan till Varberg med min bästa vän Maria.

Stor väska i tyg att packa i finns här , blus här och tröja här ( väskor gamla)

Vi har hyrt en liten stuga i Varberg och så ska Maria träffa en nära vän och jag ska träffa min barndomsvän Linda. Vi har inte bestämt så mycket vad mer vi ska göra utan tar det lite som det kommer. Jag har skrivet upp en del ställen som jag kan tänka mig att besöka.

Morgonkoppen ute var ljuvlig, spegelblank sjö och tyst.

Min blus och mina byxor finns här

Detta är den sista resan på den här semestern men å vad jag har njutit av att kunna göra saker igen. Det har varit så underbart att få upptäcka, trodde ett tag att jag aldrig skulle orka eller vilja det igen. Många år har gått då jag inte velat eller orkat göra saker men nu har det gått 5 år och nu har jag så mycket glädje över allt igen och fått börja jobba.

Nästa vecka jobbar jag några dagar och vi ska bygga växthus så nu ska jag njuta av mina dagar i Varberg och så ska jag visa klart allt från Österlen.

Kram Lotta ❣️

Jag har beställt mig lite läsglasögon , det kan jag tipsa om senare om de sitter bra 🙂

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Resa med en vän”

  1. Härligt att ha en sån vän♥️ Hoppas ni får fina dagar tillsammans.
    Det är ett tips att komma ihåg, kanske till nästa år. Nyss hemkomna från Astrid Lindgrens värld, Katthult & Bullerbyn. Vill gärna se mer av Vimmerby & allt runtomkring.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *