Räkbåt i Stockholms skärgård

Innehåller annonslänkar

Vi har haft ett så roligt dygn i Stockholm och jag har njutit så mycket. Igår när vi kom till Stockholm blev det lunch på Hallwylska, Philip tog köttbullar och jag åt tonfisk. Vi hade några timmar på oss och gick i några affärer men tog fart mot hotellet.

hotellet ställde vi in väskorna och åkte upp till takbaren när det öppnade och drack en cider. Takbarer är ju himla trevligt och Philip han är som att ha med en reseledare. Han har koll på tider, hittar bra ställen och man kan bara flyta med när man är med honom. Han är så lätt att vara med, positiv och lugn.

Nästa ställe som vi hamnade på var takbaren på bankhotell som var så tjusig och nära båten som vi skulle åka med. När man är med Philip då är det mat och dricka som gäller och kvällens aktivitet som vi åkt dit för var räkbåten.

En stund innan vi skulle gå på båten började det regna lite så då blev det en kaffe på en bar nära kajen. När barnen var små var vi ofta i Stockholm. Vi hade en granne som bodde bredvid oss i vårt förra hus och när hon var på landet som brukade vi få låna hennes lägenhet gratis och istället klippte jag gräset åt henne. Vi har så många fina minnen med familjen runt Stockholm och allt det härliga kom tillbaka. De bra minnena.

Sedan var det dags att åka med Strömma kanal och då lös solen upp igen. Den turen ut till Vaxholm kan jag verkligen rekommendera. Tack Philip för den resan.

Man får äta räkor tills man är mätt och det gjorde vi. Philip älskar räkor och jag med och det blev många skålar.

Det var så fint i Stockholm att komma in där på kvällen och jag njöt så mycket av att inte bli hjärntrött utan bara ha kul.

Philip ville däremot vara uppe ännu längre så han träffade en syssling och jag gick till rummet för att lägga mig.

Idag startade vi dagen med hotellfrukost och en tur på stan.

Det här hotellet har väldigt bra läge och var perfekt för oss och nära båten.

Idag gick jag och kikade på lite inredning och kläder men inser att jag har det mesta och ingen plats.

Jag skulle gärna velat köpa den här vattenslangen och den här picknickkorgen men först ska vi bygga klart växthuset.

Ikväll firar Kalle och jag 20 årig bröllopsdag men det får vi fira lite extra om några dagar när vi åker till Österlen. Vi ska äta lite plock ikväll och något bubbel blir det inte för mig. Imorgon ska jag jobba och det är fest på torget och kommer bli mycket folk i butiken. Höstnyheterna börjar komma som tex den här och här. Höstkläderna är ju alltid så snygga och mysiga kläder.

Ha nu en superskön kväll ❣️

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Räkbåt i Stockholms skärgård”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *