Lite från odlingarna

Innehåller annonslänkar

Jag har varit lite trött i huvudet några dagar efter Kalles fest. Egentligen känner jag mig inte så trött mentalt men min hjärna tål inte så mycket intryck så jag får ofta huvudvärk efter en sådan där stor tillställning. Men nu är det bättre igen och i eftermiddag har vi varit med Pettson och gått spåret i byn.

Alla våra rosor, träd och grönsaker är angripna av ganska mycket löss och larver i år. Vi sprutar med såpavatten så allt får sköljas innan det går att äta.

I år har jag blandat ganska hejvilt med färger och blir glad bara av att det blommar. Nästa år ska preppa jorden ännu mer med bra jord och gödsel och så har jag bokashi.

Nästa år har jag mitt växthus att förodla i och det ska bli så härligt. Idag har jag bara hunnit måla lite för det har regnat men nästa vecka ska vi börja med grunden. Jag har beställt torpet i grönt som ska stå utanför växthuset. Vi ska flytta rabarber och göra ordning med sten utanför och så ska den gröna möbeln stå där. Tänk att snart står det ett växthus här bakom.

Allt gott 🌺

Kram Lotta

p.s Nu finns mina skor i lager igen här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Lite från odlingarna”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *