Överraskningsfest och Gyllene Tider

Innehåller annonslänkar

Vi har hjälpts åt på alla håll att styra upp lite överraskningsfest för Kalle för han har ju fyllt 50 år ( i mars) och fest tyckte han inte att han skulle ha men det tyckte jag. En fest med konsert skulle passa bra, så vi började med att träffas på gården där Kalles föräldrar bor och där finns det en stor lada med loge som är inred som festlokal.

Kalle blev så glad att se alla i familjen samlade och allt var fixat så ingenting behövde han tänka på mer än att gå runt och prata och umgås med alla.

Elin och Karl hjälpte till att duka och sonen och hans kompisar fixade maten. Philip och jag var och handlade allt och planerade maten och det gick så smidigt. Philip är ju så duktig på mat så han stekte och marinerade kött och oliver och sedan gjorde Kalles mamma tårta.

Jag har företagskort så jag kan handla mat genom grossist och det var ju toppen när man ska ha lite större förpackningar.

Festen blev så himla lyckad och alla var på så bra humör och det var jättefint väder och väldigt avslappnat och kul. Jag är så glad att våra föräldrar kan ha fest tillsammans med alla syskon och våra barn osv. Vi kan umgås med Philips kompisar och många känner varandra och tycker det är roligt att ses igen osv.

Kl 20 fick Kalle veta att vi var ett stort gäng som tillsammans skulle gå på Gyllene Tider. Min man älskar Gyllene Tider så ni kan ju tänka er vad han dansade och sjöng på den konserten ( ni kanske sett min instagram)

På kvällen åkte vi till hotellet och sov och imorse när man vakande var man kanske inte lika pigg. Jag var nykter men man känner sig nästan bakis ändå efter en sådan där dag och kväll.

Blus här, kjol här

Idag har alla meddelanden trillat in efter hur roligt alla haft och då känns det extra kul. Jag är glad att vi kunde ha fest för andra och att Kalle fick en sådan rolig kväll med de närmsta. Nu ska vi vila upp oss här hemma imorgon och börja med växthusgrunden och sedan är det dags för en jobbdag för mig. Nästa vecka väntar två resor för mig så nu väntar mycket kul.

Ha det bra 💕

Kram Lotta

Nyheter från Blommingville kopp här, skåp här, fat här,

Nyheter kläder klänning här, tröja här , snygg jeansklänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Överraskningsfest och Gyllene Tider”

  1. Så trevliga bilder,,,,och vilket fint ställe o så fint ni ordnat.
    Roligt då närmaste familj och vänner samlas och få fira Kalle.
    Bra ordnat, för man fyller ju 50 bara en gång, klart det ska firas ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *