Räkmacka, kulglass och plocka blåbär

Innehåller annonslänkar

Det blev bara lite målning idag men bättre än ingenting sedan åkte vi på lite utflykt. Blev tipsade om en loppis men det visade sig att den var igår.

Blus här, kjol här, tröja här, skor här , väska här men slutsåld

I vilket fall är det alltid roligt att ut och åka med Kalle. Vi köpte med oss var sin räkmacka som vi stannade åt , så det blev lite picknick.

Sedan bar det vidare till Valö där vi tog en kaffe och kulglass. Det regnade när vi skulle sätta oss men det slutade nästan direkt.

Djuren var lika glada som alltid när vi kom hem. Vi tog med oss både hund och katt och gick till skogen och plockade blåbär.

Idag fick jag hänga upp första tvätten på nya tvättställningen. Nu ska jag ut och se om den har torkat så kan jag bädda sängen igen. Kvällstrött som jag är så ska jag snart sova för nu väntar två dagar med med hemligheter 🙂

Ikväll har jag köpt lite tröjor på rea tex här och här. De börjar på kyligt och kallt här inne för Kalle drar på kyla på sommaren på luftvärmepumpen. Märket Object har vi jobbet också så då passar tröjorna bra när jag jobbar också.

Ha det så bra 🥰

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Räkmacka, kulglass och plocka blåbär”

    1. Anne-Charlotte

      Hej, tyvärr inget som är planerat nu men jag ska höra med dem om vi kan göra något efter semestern. ☀️ kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *