Packat

Innehåller annonslänkar

Igår när jag kom hem från jobbet så var alla barnen här, ja de får heta barn fast de är vuxna och inte bara mina barn utan Elins pojkvän och mina barn. Vi lagade mat ihop och Elin och jag satt och kollade på Drömslottet på svt play på kvällen. Killarna är mest på sjön och fiskar så alla håller på med sitt.

Jag har tyvärr inga fina bilder att visa för idag har vi varit och köpt en cementblandare och sedan har jag fixat naglarna så dagen har gått undan. Vi försöker ju komma framåt med växthusbygget men vi har mycket annat roligt också bokat.

Nu har jag packat för Stockholm. Jag har varit väldigt dålig de sista gångerna jag varit i Stockholm. Jag var ju där som jag upplevde att jag ”gick in i väggen” och gjorde hjärnröntgen när jag senare förstod att jag var hjärntrött. Stockholm har inte funnits på kartan för min del de senaste 5 åren för det har var varit alldeles för livligt för att orka men nu är det dags. Men nu när sonen bjöd mig kändes det roligt att få göra någonting med honom och nu orkar jag.

Imorgon tar vi tåget upp och sedan blir det räkbåt och hotell med Philip. Det ska bli så roligt. Jag har inte packat någon klänning, får bli byxor för det ska vara lite kyligare.

(randig tröja här, stickad tröja här, brun blus här, svarta och beiga byxor här , vit blus här)

Ha det så bra så skriver jag igen när jag är hemma🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *