Musik och podd är hemtrevligt

Det är lite grått och trist ute idag men vi har varit ute och gått lite och jag har städat ordning i vår lilla stuga och satt på julmusik. Jag tycker om att lyssna på poddar eller musik när jag hemma, det blir liksom lite hemtrevligt . Ikväll ska jag få sjunga igen, det ger mycket glädje.

Annars så tycker jag att dagarna går undan. Igår var jag på keramiken och sedan på kvällen lagade vi lite julmat. Philip skulle ha med lite till jobbet idag också, så då åt vi det också. Min son har kvar sin lägenhet i Linköping, men han kommer hit när han vill ha sällskap. För vår del är det bara mysigt för då händer det lite mer. I helgen ska vi greja lite i hans lägenhet så det blir lite mysigare, finns lite att göra där.

Nu ska jag ta och sätta mig på kontoret och skriva ut papper, läsa mailen och börja med lite bokföring. Tänk att det redan är 1:a december idag. Nästa vecka är det ingen keramik så då måste jag sätta fart med allt som ska bli klart till jul.

Jag önskar dig varma kramar och att du är snäll mot dig själv. Det är banne mig inte lätt att vara människa i denna tid med mycket som händer runt oss, förväntningar, stress osv. Önskar dig allt gott.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Musik och podd är hemtrevligt”

 1. Nej det är svårt med förväntningar runt jul. Allt man läser och ser, förr hade man inte koll alls på hur alla gjorde runt julen och det gick bra det med 😀. Vi pratar mycket området där vid fikat på jobbet. En del har ju småbarn, en del barnbarn, en del kommer inte överens med släkt, en del kan inte kompromissa, en del vill helst inte fira alls, en del har så stor släkt så det inte går att fira, en del har ingen släkt alls… Det är sannerligen tusen och ett olika sätt att handskas med förväntan och ja, de flesta jag känner är nog ganska så anti-julare- pga att det tar sån energi. Visst är det lite galet ändå. Kram Milla

 2. Hej Lotta! Det där med att vara snäll mot sig själv kan vara lite svårt ibland. Just nu befinner jag mig i en ”virvel” av att finnas tillhands för nära och kära. Varje dag är det någon som behöver min hjälp och mitt sällskap. Vill gärna att alla ska ha det bra men känner att jag skulle behöva stanna upp och hitta mig själv igen. Bara att ha ork till ett fotbad, lägga ansiktsmask eller på annat sätt göra något för mig själv hade gjort gott! Ser dock fram emot en härlig och lugn jul med lilla familjen i år, och hoppas på en bättre vardag framöver. Tack för att du så generöst delar med dig av din vardag med olika känslor och upplevelser. Ha det gott!
  Kram 💜

 3. Hej!
  Jag måste tipsa om en podd som jag har börjat lyssna på :
  Oväntat besök hos Janne Josefsson.
  Riktigt fina samtal.De som har varit med är tex:
  Lasse Kronér,Mia Skäringer,Patrick Ekwall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *