Mörker, tomtar och jobb

Innehåller annonslänkar

Det är dags att åka till klädaffären i 3 dagar igen och det känns skönt. Jag behöver det där avbrottet från att vara hemma och titta lite för mycket på mobilen som också är min arbetsplats. Tänk vad kontraster är underbart. Det är mycket mörker och regn just nu och på jobbet är det mycket skratt, det är härligt.

Tomte gjord på kermiken

Jag väntar på att så mycket fina saker som jag ska visa er, hur jag ska börja pynta här hemma. Idag ska jag hämta de fina lyktorna. Förra året hade jag bara er som jobb så då hade jag lite mer tid men jag var också mycket sjuk så det ska nog lösa sig ändå. Att lägga kraven på rätt nivå är jag duktig på nu. 

Klänning här

I helgen kommer min svägerska och bror med sina små barn så det blir att handla lite och ta fram leklådan. En dag i taget och idag ska jag sälja fina kläder. 

Ha en skön dag

Kram Lotta

Det har kommit så mycket snygga vinterkläder här nu

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Mörker, tomtar och jobb”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *