Klart för inflytt

Innehåller annonslänkar

Jag har varit och jobbat några timmar idag. Det är himla mysigt på jobbet på lördagar och eftersom jag inte jobbar heltid där så är en lördag då och då bara trevligt. Vi fick tacka nej till brors familjs som skulle kommit hit idag också för Kalle har känt sig lite dålig.

När jag kom hem idag så började jag klippa löv och vara utomhus och det var så skönt. Jag har inte varit utomhus så mycket sista tiden för det har regnat mycket och inte haft så mycket tid. Men nu kommer fler lediga dagar framöver och jag hoppas det slutar regna snart och kommer snö istället. Jag har massor pynt jag vill hinna med så bara att sätta fart nu.

Kjol här och tröja här

Imorgon ska jag börja flytta in i växthuset och det blir kul. Jag har lite möbler som vi ska flytta dit men sedan har jag en tanke hur jag vill ha det och det kommer ta lite tid.

Ikväll myser jag runt här inne med lite allt möjligt och ska sätta mig i sängen och kika på lite olika sidor och köpa julklapp och läsa lite i min bok. Elin har ju ett sånt här soffbord och önskar sig pengar till ett sånt här bord till nya lägenheten.

Nej nu blir en skön och lugn kväll och jag hoppas du har det bra du också 💕

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *