Morgondopp och mycket på göra listan

Innehåller annonslänkar

Idag är en pigg dag, så tacksam för min energi just nu. Sover väldigt bra på nätterna och känner inte av mina klimakteriebesvär lika mycket. Jag ger mig allt som jag vet jag mår bra av. Bra mat, sömn, rör på mig mycket i jobbet och trädgården, går i skogen, promenerar med vänner. Umgås med familj och vänner, hinner mina intressen, går med min hund, pysslar och jobbar och latar mig på kvällarna osv. Jag har balans.

När jag vaknade på morgonen så satte jag igång att klippa gräset för Kalle hade sagt att det skulle bli regn men än så länge har inget kommit. Efter klippt gräset badade jag och jag älskar det. har ju läst den här boken så många gånger som tipsar just om kallbadets betydelse. För min egen del gör det massor. På tal om böcker så måste jag beställa den här boken också för att få extra julmys.

Nu ska jag fortsätta jag ska ut och gräva, sätta ner lökar, tvätta trädgårdsmöbler osv så får vi se om regnet kommer. Jag brukar lyssna på poddar också så det känns som lite sällskap.

Ha en fin dag , vi får se om jag återkommer snare idag. 🍂

Kram Lotta

Höstnyheter spetskjol här, superfin julklänning här , stickad längre tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Morgondopp och mycket på göra listan”

  1. Hej Lotta, Villdu läsa en bra bok så läs böckerna om kallbaderskan Av en vä till mig Karin Härjegård
    Kallbaderskan bland fjällen och sömmerskan och friheten 🧡 så fina böcker. Lycka till på keramik kursen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *