Palettblad på stam och krans

Innehåller annonslänkar

Igår var jag ute i trädgården hela dagen. Det skulle regna sa Kalle men vi fick nästan inget regn, det har kommit inatt och nu regnar det. Men idag blir det äntligen keramik igen. Idag ska jag göra pumpor, svampar och någon gran. Vi får se vad jag hinner och sedan ska jag åka till barnen.

Min hortensia på altanen hade fått spinn så jag klippte av blommorna och gjorde en krans. Hortensia verkar älska bo på min altan för de håller sig så fina hela sommaren med massor av nya blommor.

När jag kom in igår blev det dusch för Pettson och mig och sedan slängde vi oss i soffan. Kalle vill alltid titta på tv:n där nere på kvällarna och jag brukar nästan alltid sätta mig med datorn uppe i sängen. Oftast är det jag som städar, tvättar och handlar och Kalle som lagar mat och på kvällarna vilar vi då behöver vi inget göra. Jag är mer fri i mitt arbete så jag kan göra det mina dagar när jag jobbar hemma.

När jag var hos svärmor sist fick jag palettblad som Elin hjälper mig stamma upp. Jag har redan ett i köket som är jättefint.

Nu ska jag fortsätta jobba här innan jag hoppar i fritidsbyxorna och ska åka iväg. Man blir väldigt skitig på keramik. Elin önskar sig en sådan här lykta så jag se om jag kan göra en sådan.

Idag tipsar jag om dessa fina ljushållare som jag önskar mig här, här och här

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Palettblad på stam och krans”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *