Man blir glad

Jag har sovit hos Elin inatt och druckit kaffe ur citronkopparna. Krukorna är köpte på olika ställen men jag vet att Esq har haft dem i Linköping. Kopparna fick Elin i påskpresent av mig och köpta på Amanda Frejds nagelsalong i Mjölby, på övervåningen där säljer de inredning också. Lika bra jag berättar var de kommer ifrån annars brukar jag få frågor på det. Man blir glad av gult.

Idag blir det sitta vid datorn en stund och komma ifatt lite och så städa lite här hemma i vår stuga. Igår hjälpte jag även sonen att tvätta. Kul att få skämma bort ungarna med lite hjälp någon gång annars klarar de sig bra själva.

Pettson har också sovit i stan inatt och det blir nog fler gånger framöver.

Idag ska jag bädda rent i sängarna, har köpt mig nya fina påslakan men det kom inga örngott med så det har jag beställt och fixa lite mer bilder till er framöver. Det blir att fakturera lite och så behöver jag åka till till tippen och skola om plantor. Ja vi får se hur mycket jag hinner med.

Ha en skön och fin dag 🌞

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Man blir glad”

  1. Så mysigt det ser ut! Jag fick sådana citronkoppar när jag varit hundvakt tidigare. Använde de i påskas men då till att ha goda röror i. Funkar ju också.
    Ha det gott!
    Kram Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *