Det går inte göra allt

Förr var jag en sådan som nästan aldrig satt still, men det gör jag mycket mer nu. Igår var jag hos barnen och hjälpte till och idag städat hemma så nu är jag nöjd med dagen. Jag har ganska mycket att plantera och skola om plantor men man får säga till sig själv att det räcker för idag, resten tar jag imorgon.

För mig har det sällan varit så att jag är nöjd och lämnar saker, jag har jämt kört på tills jag är klar med allt men det går inte längre. Det är en ny lärdom och det funkar fint. Jag har bäddat däremot och de nya lakanen blir toppen. Älskar ju randigt och blått och vitt.

Nu väntar jag att Kalle ska komma hem så får vi hitta på någon middag. Blir något med fisk idag för det har jag tinat upp.

Det har varit lite tufft och mycket att tänka på några dagar men jag känner mig ändå glad nu. Allt blir bra. Vissa saker är bara lite tufft och man kan inte skriva om allt här på bloggen.

Ha det så bra fina bloggläsare

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *