Fint i badrummet

God förmiddag mina bloggläsare. Solen försvann här men jag ska ut och skola om mina plantor och gräva ner en björnbär och två hallonbuskar. Jag har också flera rabatter som jag ska gräva ur för nu har vi köpt kansten. Behöver handla lite idag också så det finns att göra som vanligt 😊

Kalle har ju beställt takstolar till flotten och vi har också skickat en för frågan på att han bygger väggpartierna så vi bara kan sätta fönster och skjutpari osv Det kommer bli tillräckligt mycket för oss ändå att bygga klart bastu, sovloft, tak osv

Jag hoppas att jag får plats med mitt lilla skåp jag fått av pappa för det skulle bli väldigt fint att kunna ha handdukar och dynor i. Dessa blå/gulrandiga handdukar kommer flytta ner på flotten sedan och de ljusblå har vi på båten i sommar.

Ha en härlig dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Fint i badrummet”

  1. Du är så arbetsam med din trädgård! Det vore roligt om du visade bilder från arbetets gång också. Det tycker jag är inspirerande!

    1. Anne-Charlotte

      Ja det håller jag med om. Du hittar tex hela köksträdgården och allt jag gjorde under trädgård, men man måste rulla tillbaka 2´1 år.

      hälsningar Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *