Lugn och skön söndag

Annonslänkar Mio och Ellos

Min svärfar och Kalle är ute på isen och pimplar efter vi ätit frukost. Det är så lugnt och härligt här och ute är det ganska kall vind men jag ska ut med hunden igen efter jag skrivet till er. Älskar mina rundor med hunden som gör en piggare än att sitta inne hela dagarna.

vas

Den här helgen har vi varit mycket med våra släktingar och familjer och det uppskattar jag mycket. Det som betyder mest för en.

Ljusstake

Idag ska vi skruva upp en ny duschblandare och byta diskhon i köket om vi hinner men det är ingen brådska med något.

Jag tycker så mycket om livet just nu. Att pyssla lite här hemma, tid att umgås med familjen, det där lugnet som finns över oss och vårt hus. Det är härligt här i skogen och det här livet ger mig så mycket energi. Jag behöver inte mer än så här just nu.

Hoppas du mår bra och får en fin helg 🌷

Kram Lotta

Nyheter Ellos

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Lugn och skön söndag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *