Bixia Framtid

Reklam BIXIA

Den här månaden väljer Bixia och jag att lyfta fram fördelen med Bixia Framtid. Det har varit ett extremhögt elpris under december månad som har resulterat i höga fakturor för många. Kanske är du en av dem? Här kommer ett tips från Bixia om du har rörligt pris och fått en hög faktura på elen.

Med Bixia Framtid som elavtal så kombinerar man tryggheten med ett fast pris med möjligheterna i ett rörligt pris. Att binda sitt pris till ett fast avtal just nu är inte fördelaktigt då även de fasta priserna ligger ganska högt just nu, men med Bixia Framtid så får du ett lågt snittpris och färre pristoppar på lång sikt. Bra för dig som vill slippa tänka på elmarknadens svängningar. Dessutom får du förnybar el och bidrar till elen är närproducerad.

Fördelar med Bixia Framtid
 • Kombinerar liten risk med stor trygghet
 • Lågt snittpris och färre pristoppar
 • Långsiktigt hållbart för miljö och ekonomi
 • Alltid 100 % förnybar el
 • Bixia Miljöfond ingår – du bidrar till mer närproducerad el från förnybara källor
 • Ett tillsvidareavtal med 12 månaders uppsägningstid

Läs mer om Bixia framtid HÄR

Om du vill läsa mer om hur du kan spara på din elförbrukning så har Bixia samlat en massa bra info HÄR . Där kan du också läsa om elpriskompensationen som kommer betalas ut av regeringen.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Bixia Framtid”

 1. Hett ämne! Har aldrig varit med om att folk pratat elräkningar så mycket som nu. Kanske har man överlag varit ganska obrydd, i alla fall tolkar jag det lite som det… Jag har Bixia och bundet (53 öre typ) men som går ut 28/2. Kommer förmodligen haka på Framtid. Det enda jag inte gillar är att det är 12 månader uppsägning det är VÄLDiGT lång tid. Alternativet är att byta till någon annan som har fast 6 månader och kunna binda nytt avtal under sommaren…
  Men det tycker nog inte Bixia 😀😀

 2. Cecilia Tornerefelt

  Tyvärr måste man vara medveten om att all förnybar el, som kärnkraft inte anses vara, ligger bakom de skyhöga elpriserna nu. Nedstängning av kärnkraftsreaktorer som ersätts av vindkraft ger massiv elbrist. El saknas när det inte blåser ”lagom”.
  Tack för en trevlig blogg!

  1. Det bästa är att ha bundit sina avtal om man bor på landet och har förnybar energi , för oss har det varit toppen. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *