Lite vardagsbilder

Innehåller annonslänkar

Här står jag i spegeln igen, ja det blir inte så många bilder på mig. Jag får bli bättre på det. Jag har varit hos doktorn idag på återbesök och det gick bra, nu är jag inte kallad förrän om ett år igen. Jag har haft hjälp för det som hände förra året och gått på kontroller osv. Nu mår jag bra igen och fick även sluta med en medicin. Det känns bra för just den medicinen har gjort att jag gått upp ganska mycket i vikt och blivit mycket slöare och latare. Ja det har varit viktigast att bli frisk så skitsamma med kilo, men nu är jag verkligen glad att jag klarat mig igenom den tuffa tiden. Nu ser jag framåt och hoppas på många steg i benen med promenader och att jag får vara mitt glada jag igen.

Jag har också köpt mig en yogamatta för jag har hantlar osv här hemma så jag kan köra lite egen gympa. Det hade varit väldigt skönt att komma igång att springa igen men jag ställer inte så höga förväntningar så gå mer är det jag siktar på.

Jag har också varit och handlat så kylen är fylld med mat igen, gillar när korgen är full med frukt och grönsaker av olika slag.

Imorgon ska jag börja plocka bort julen och då blev det lite nya blommor så kan jag pynta lite annat när det är klart.

Till middag blev det kycklingssallad som var väldigt god. Tycker om att ha i syltad rödlök så det ska jag göra mer imorgon. Vi äter ju mycket poke bowl här hemma.

Ikväll ska vi kika på Mandelmanns så jag avsluta här nu. För dig som vill ha lite vårinspiration kan jag tipsa om att Hemtex har massa söta blommiga kuddar nu här och så gulliga påslakan här och örngott här

Ha en fin kväll

Kram Lotta

Twistade ljus 20 kr nu HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lite vardagsbilder”

  1. Hej lotta,
    Jag är en sökare eftersom jag har en något bred midja. Jag använder, eller försöker använda LCHF, keto och andra trevliga sätt att mätta kroppen.
    Idag fick jag lära mig något nytt och riktigt intressant, nämligen poke bowl.
    Tack för det Lotta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *