Ta hand om sig

Innehåller annonslänkar

Jobbdag hemma idag med att skicka in utkast. Ja de jobb som ska göras tar ofta längre tid än vad jag brukar tro men numera har jag ju mycket tid så jag ska slippa stressa. Nu har jag duschat här och lagt på Eye patches under ögonen, de här som jag har är väldigt sköna. Idag är det grått ute så jag har gått en extra lång promenad, tar hand om mig lite med olika krämer osv , ska läsa lite i min bok ikväll osv.

På köksbordet står lite fina blommor och man får hitta små ljusglimtar i vardagen. Jag är känsligare för mörkret nu när jag blivit äldre, men januari och februari kommer gå undan med mycket roligt bokat. Ja man får se till att göra lite roliga saker dessa månader när det känns ganska grått i naturen. I helgen pratade vi om bio. Tycker det känns mysigt nu att ha lite saker att längta till.

Jag har ställt upp en ny doft i hallen som jag fick i julklapp, en Blossom som doftar så där lagom. Den kan jag rekommendera. Jag ska nog ta bort julen om några dagar och fylla på med lite nya krukväxter.

Ha en fin kväll

Kram Lotta

Vårnytt

Jag brukar få frågor på min väska från LV men såg att MK har gjort en svart variant ny som var supersnygg här

Väska här
Korthållare här
Väska här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *