Lite lökväxter

När jag har skrivet till er ska jag ta och plocka ordning lite här och sedan åka till min mamma och bonuspappa. Jag tror att även min syster ska dit en sväng så det blir trevligt. Jag ska också träffa min vän Maria och ut och gå. Jag har inte varit ute och gått långt på länge eftersom jag hade covid nyligen, men nu måste jag komma igång med längre promenader.

Igår så städade jag hela dagen och fick tipset av er att klippa ner granen nästa år och slänga i en säck så slipper man ha barr överallt. Det hade jag visst glömt bort en nu är det städat och fint här och tomtarna är nerpackade i lådor som ska till lagret igen.

Jag har köpt mig lite blommor och några lökväxter som jag satt i små krukor. Spansk mossa brukar jag be om att köpa i blomsteraffären och det har jag mycket användning av. När jag ser min lilla kruka så längtar tills keramiken börjar i slutet av januari igen, å vad jag tycker det är roligt. Den här gången ska jag dreja en stund varje gång så jag får öva på det också.

Jag behöver åka och köpa mig lite nya ljus här och så fina servetter här. Mitt pass är klart så en tur till Västervik får det bli. Jag behöver någon sådan här tvålpump till köket. Har ni tips på någon sådan? Mina har blivit förstörda.

Ja det är en del att ta tag i här framöver med garderober osv och jag skulle vilja hitta någon snickare som kan hjälpa oss. Jag har tappat fart när det gäller renovering, men det är ju bra som det är nu också men visst vore det bra att ha någonstans att hänga in sina kläder.

Ha en skön dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Lite lökväxter”

  1. Jysk har en ”marmor”-serie för badrum, som heter Berghem, där kan du få tvålpump, liten bricka och toaborste/ställ för inga pengar alls… Hur kvaliten är, vet jag förstås inte.

    1. Hej

      Tack , får titta lite när jag kommer till någon sådan butik framöver. Tänkte att en liten bricka skulle jag kunna göra på keramiken också. Kram Lotta 💗

  2. Ha en trevlig dag hos din mamma och bonuspappa! 🙂 Och jag känner igen det där med att skjuta upp inrednings- och renoveringsprojekt. Har också tänkt att jag behöver ta tag i just mina garderober men hittills har orken inte funnits men kanske idag?! Vi får heja på varandra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *