Körsång hela helgen

Helgen ägnas åt körsång och det brukar ge mig så mycket glädje. Jag har förstått att det finns mycket bra i körsång som gör att man mår bra. Vi ska sjunga med en kör i Linköping så det blir maffigt och min mamma och bonuspappa kommer och lyssnar idag.

Den här lilla sötnosen och Kalle ska umgås med Kalles föräldrar så jag får skjuts både dit hem.

Igår kom en en sådan vacker tulpanbukett från mina vänner Linda och Anette. Jag ska styra upp ett litet kalas här hemma i sommar men de närmsta. Vi kan ju inte få plats inomhus så det måste bli utomhus och så ska jag försöka åka och hälsa på dessa tjejer någon gång framöver.

Kvällens middag blev plock och Pinsa. Pinsa är ju lite som pizza men delar man på en sådan här så blir det mer lagom än en stor pizza.

Dagens färgtema var svart eller mycket färg och jag funderar på om man kan kombinera dessa med den 10 år gamla kavajen som är från cream här. Jag verkligen rekommendera någon sådan här sidenkjol också. Har använt denna massor, finns liknande på många sidor och på mitt jobb. Skulle vilja ha den i brunt också.

Nu ska jag fixa mig klart här och spruta i lite färg i håret. Funderar på att några år börja övergå till grå, men inte redo än.

Ha en fin dag 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Körsång hela helgen”

  1. Åh så härligt att åka iväg på körsång. Om det är något som jag mår bra av att göra så är det att sjunga. Men av allt jag vill göra så är det just körsång som får stryka på foten. Det är svårt att binda upp kvällar med tanke på mitt oregelbundna jobb.

    1. Hemma från kören nu och helt fylld av glädje och energi. Hoppas du kan få tid att sjunga snart igen. Kram Lotta ❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *