Tuxer i fjällen

REKLAM TUXER

Vi fortsätter och ha det bra i här Sälen och jag använder mina fina kläder från Tuxer. Jag har känt mig så fin i den här jackan som heter Lola Jacket finns HÄR. Jackan har liftkortsficka och är vattentätt och går bra att justera nederkant för passform.

Under jackan har jag den sköna och snygga mellanlagerjackan Sadie perfekt att bära under skidjackan eller bara som en vanlig fleecetröja. Tänker att den blir bra att ha på sig när man ska åka längdskidor också. Mellanlagerjacka finns HÄR

 Rabattkod: Lotta20 ger 20% på allt även rea

På händerna har jag skidhandskarna Storm med reflex och är lätta att greppa stavarna med. Finns HÄR

Att vara i fjällen är så härligt och man mår ju så bra av att vara utomhus och åka skidor och sedan hem till stugan och lata sig.

Byxorna som jag valt är Kvittfjell och sitter superskönt på ändan. Jag gillar byxor med hängslen , dessa finns HÄR

Rabattkod: Lotta20 ger 20% på allt även rea HÄR

Nu ger Tuxer 20 % på allt även rea till alla mina följare tom 15 februari. Kika gärna in och kolla in allt till dam, herr och barn. Använd koden Lotta20 det finns så mycket fint. Jag älskar ju Tuxer som fritidskläder och använder dem hela tiden.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *