Katt ormbiten

Innehåller annonslänkar

Godmorgon fina vänner här inne, ja ni känns som vänner. Jag börjar dagen att skriva till er och ska plocka ordning här sedan innan Elin och Karl kommer. Igår hade jag ganska mycket planer men sedan gör inte jag alltid allt som jag tänker. Ett tag hade jag lite svårt att komma igång men det är mycket bättre nu.

Blus här , tröja här

Jag var iväg till affären en sväng som ligger i byn och när jag kom hem hade Findus svullnat upp i ansiktet. Stakars lilla kisse. Han såg ut precis som en annan gång när han blivit ormbiten så min tanke var direkt att han blivit ormbiten men mars är ju ganska tidigt.

Supersköna skor här

Vi har en bra försäkring på honom så vi ringde upp Agria i deras app och de fick titta på honom och tyckte vi skulle åka in till djursjukhuset. Först skicka de oss till Åtvidaberg men där hade de flyttat djursjukhuset så det var bara att åka mot Linköping.

Fin färg på läppstift här, living coral

På den här bilden kan man se att han är väldigt svullen över näsan och kinden. Oftast blir katten biten i foten men på Findus såg det ut som ett bett under hakan.

På djursjukhuset trodde de också att han blivit ormbiten. Vi hade ju så varmt här dagen innan med strålande sol och vi har sett orm på sidan av sjön i skogen så de har säkert slingrat sig fram nu. I vilket fall fick han morfin för det onda och fick följa med hem och så ska han få mer här hemma till svullnaden lägger sig. Han är pigg för övrigt.

Ja det blev inte som det var tänkt från början men så blir det ju ofta. Kalle och jag som blir som dränerade på energi när någonting händer var helt slut när vi kom hem. Det är då man märker att man inte tål så mycket och det är lika för Kalle med. Huvudsaken är att vår lilla kisse blir bra nu och idag är han bättre.

Ja det blev ett litet blandat inlägg och inte som jag tänkt mig men det blir bra ändå.

Ha nu en bra lördag så ska jag städa lite här och fixa en god lunch

Kram Lotta

Vackra ägg här
Så vackra men dyra ägg här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Katt ormbiten”

 1. Så fina ägg för påskriset – tack för tips. Nu blir man ju sugen att få börja påskpynta hemna!
  Hoppas allt går väl för kissen.

 2. Kram till er❤️
  Hoppas Findus mår bättre🙏🏻
  Här i Roslagen står regnet som spön i backen.
  Kram Helene

 3. Oj, det var tidigt med orm! Stackars Findus, vilken tur att ni uppmärksammade det. Ser man bettet genom den tjocka pälsen eller kan man se det via ex.vis ett blodprov? Skönt att man verkar pigga på sig!

  1. Anne-Charlotte

   Han svullnade upp i huvudet och detta har hänt en annan gång så vi misstänkte ormbett direkt. Kram Lotta

 4. Hu tycker det är lite läskigt det där med ormar! Stackars lille Findus, vilken tur att ni var observanta och att han nu är på bättringsvägen. Att ha försäkring på sitt husdjur är verkligen viktigt.

  Visst är vi som vänner ”härinne hos dig”. Varje dag när jag läser dina inlägg känns det som ett litet möte med en riktig vän för du delar så generöst med dig av din vardag!
  Önskar dig och Kalle en riktigt fortsatt härlig helg.
  Kram 🤗

  1. Anne-Charlotte

   Å vad fint att min blogg kan vara en fin plats för dig. Nu mår Findus bättre. Kram Lotta 💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *