Vårpyssel

Innehåller annonslänkar

Jag har börjat att vakna tidigare igen, känner pirr för dagen och igår var det ju magiskt ute. Det känns fint att vi spontant kunde ta hit Kalles pappa på fiske och att Kalle kunde ta ledigt en stund på dagen för att sitta i solen och pimpla. De där så stunderna av enkla saker som gör sådan skillnad för sitt mående.

Det där att inte sträva så högt längre känns så fint. Att få tid och fler förändringar väntar framöver för att ännu mer känna frihet. När man ändrat riktning så vill man inte tillbaka till där sista åren innan vi flyttade. Livet får mer livskvalité men på ett annat sätt.

Trädgårdsmöbler, kopp

Idag ska jag försöka göra det jag tänker, men har en långsam takt. Jag kör inte på så fort och hårt längre men jag kan hinna ganska mycket ändå på en dag. Jag behöver handla, tömma återvinning, hämta paket, ska ringa min bästis, städa lite, dreja. Jobbar vid datorn gör jag mest på kvällarna när du säkert är ledig. Då vill jag sitta ner och ta det lugnt. Sedan är jag ofta aktiv någon timme och sedan sitter vid datorn där emellan, det passar mig bäst.

Jag har inte sökt några mer jobb, jag väntar lite nu. Ska jag jobba några timmar med någonting nytt så ska det helst vara inom trädgård och blommor. Ja max 15 tim i veckan eller nåt sånt. Just nu rullar livet på ändå och jag har upptäckt att det finns en simhall en bit från Vimmerby så jag ska nog börja simma lite också eller gå på vattengympa när det passar.

Bänk

Jag är så glad att jag är så mycket piggare så jag kan umgås mer med människor igen och kan vara med och sjunga osv. Att vara i ett sammanhang ger så mycket glädje. Att känna sig delaktig och att man kan. När jag var som sjukast fick jag ta bort allt sånt men nu kan jag njuta av allt det igen.

Imorgon kommer Elin och Karl och Kalle ska baka pizzor i vår nya pizzaugn. Kalle skulle åka och köpa pizzaspadar idag. Jag ska hämta lite nytt smink som jag beställt som jag ska visa er. En ny snygg palett tex och ögonbrynsfärg. Det finns lite jobb att styra upp och så är jag lite sugen på loppis och ta fram lite påsksaker. Ja ni hör ju, här finns mycket planer för dagen, vi får se vad jag hinner med.

Bilderna är från förra våren, så inte så här grönt än, men nu längtar man. Ta hand om dig och din fredag.

Kram Lotta

Klänning här
Klänning här
Klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Vårpyssel”

 1. Visst är det skönt när man ändå börjar känna ett sug igen efter ”roliga saker”! Ibland blir det frustrerande när man ändå inte orkar, men bara känslan att vara lite sugen är värt mycket 🙂

 2. Du skriver alltid så varmt och fint om dig och din familj, blir alltid glad att läsa dina inlägg. Du känns som en fantastisk varm person med massor av ömhet!
  Håller med om att det gäller att ta hand om de små tillfällena i livet, det är ofta de som betyder mest!
  Köpte en fin pärlhyacint, åkte till mamma och tog en spontanfika igår, sådant gör livet!
  kram Monica

  1. Anne-Charlotte

   Hej, jag har valt soft brown men jag har inte provat den ännu så jag hoppas att färgen blir bra. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *