Kamerabilder eller mobilbilder?

Vi måste prata om det här med bilder på bloggen. Förr var det ju bara fina bilder från kameran här, men nu varvar jag ganska mycket med bilder från mobilen och det verkar ju okej ändå. Jag tycker blandningen är bra för det blir mer inlägg då och så känns mobilbilder mer avslappnat och inte lika tjusigt hela tiden.

Det är ju inte det lättaste att få ihop bilder hela tiden till blogg och instagram när man bor på 3 rum och kök 😊 Jag vill ju att ni ska få lite allt möjligt här, så numera blir det ofta lite av allt.

Men nu frågar jag er. Vad tycker ni? Är det okej som det är nu? Ser ni vilka inlägg som är från mobilen och vilka som är kameran och har det någon betydelse för er?

Ibland drar jag mig för att blogga för jag inte har några fina kamerabilder men sedan så tänker jag att det är bättre att bara lägga ut, att ni läser i stort sett allt ändå. Det är nog bara min eget huvud som det där sitter i. Vissa bloggar har ju massa läsare men bilder som ser ut som skit och det verkar funka det med.

Ikväll blir det Husdrömmar säger mannen, vi har mat kvar från igår. Spetskål som han gratinerat i ugnen och en god köttbit till det.

Jag har beställt matgruppen till sonens födelsedagspresent, hoppas den blir bra nu. Jag ska leta en lampa också och hjälpa honom få upp gardiner i vardagsrummet. Jag har hunnit med en massa jobb och bokföring idag så imorgon efter ett möte ska jag träffa en vän på fika.

Ha nu en skön kväll, kommentera gärna om detta med bilder. Roligt att få veta hur ni tänker.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

36 reaktioner på ”Kamerabilder eller mobilbilder?”

 1. Jag tycker inte du alls behöver tänka på om bilderna är från mobilen eller kameran. Tycker alla dina bilder är fina, även dom som är tagna mer spontant och mindre genomtänkta. Jag läser din blogg dagligen och ser hellre ett nytt inlägg 🙂

 2. Jag tycker absolut att bilder från mobilen funkar jättebra. Tycker att det du skriver är så bra och ger mig mycket styrka i mitt liv.
  Kram
  Ingela

 3. Det funkar jättebra som det är nu. Idag får man ju fina bilder med mobilen också. Roligt att läsa dina inlägg och kul att det kommer flera på en dag med många bilder. Ha en fin kväll.
  Kram
  Lena

 4. Lotta! Jag ser ingen skillnad
  Det är jättefina bilder och jag är en trogen följare av både din blogg o Instagram

 5. Det spelar ingen roll hur du tar dina bilder. Dina bilder är fantastiska! Läser din blogg och Instagram varje dag. Har följt dig sedan du startade bloggen. Älskar den 😍
  Kram från Camilla

 6. Klart du kan köra på mobilbilder. Tycker dina bilder är fina och harmoniska oavsett. Jag ser ärligt inte skillnad alltid, tänker inte riktigt så. Uppskattar din mix av allt!

 7. Spelar ingen roll tycker jag, nästan bara härligt när allt inte är perfekt, så ingenting du behöver lägga tid att fundera på😊 Passar på att tacka för en fin blogg!

 8. Jag tänker inte på om bilderna är tagna med mobil eller riktig kamera. Ibland tänker jag ju lite mer ”åh, vilken fin bild”, kanske det är en kamerabild då?

  Däremot (och nu ska jag ta upp något ev. känsligt) har det slagit mig ett par gånger på senare tid att du verkar retuschera bilderna på dig själv rätt rejält. Har alltid gillat att din ålder ”syns” i ansiktet precis som det gör i mitt och i alla andras som inte är purunga längre. Alltså, missförstå mig inte men en viktig anledning till att jag gillar din blogg är ju att du skriver som det är, att du känns ”riktig”, att du tar upp både det fina och det jobbiga i livet. Att du är du. Så snälla, du är fin som du är och behöver inte sudda ut livsrynkor.

  1. Hej, den här bilden är tex direkt från mobilen utan att jag gjort någonting , jag har inga speciella rynkor att retuschera 🙂 ja bara två i pannan möjligtvis. Min mobil tar dessa bilder så jag behöver inte tänka på det.

   Kram Lotta

 9. Jag saknar dina vackra bilder som var på bloggen förr, färgrikt pastelligt porslin, bakning osv. Men vet ju att du bytt stil och inte längre har sånt intresse. Så som det är nu är ok men visst blir allt vackrare med riktig kamera. Har framsidan på din bok som exempel…

  1. Ja dessa bilder var ofta stylade och det har jag slutat med. Jag tar bilderna som mitt liv är, jag stylar väldigt sällan osv men fina blir de 🙂

   Kram

 10. Jag läser allt du lägger ut. Spelar ingen roll om det är bilder från mobil eller kamera allt är bra. Du ger mig massor av kraft med allt du skriver. Sen är det underbart med dina odlingar. Du har inspirerat mig massor.
  Tack 🙏

 11. Mixen du har idag är jättebra, kul att få följa dig, bilderna är härliga som de är. Jag blir lika inspirerad oavsett. 🙏🏻😍

 12. Du tar så fina mobilbilder så det spelar ingen roll tycker jag.
  Fortsätt som du gör❤️
  Önskar dig en fin vecka🌷

 13. Jag kan ärligt säga att jag aldrig funderat över om bilderna är tagna med mobil eller kamera! Det spelar verkligen ingen roll, utan alla är superfina och ger inspiration och värme!

 14. Det är roligt att se blandningen. Du har så fina mobilbilder också så det behöver du inte oro dig för. Du lägger aldrig upp några dåliga bilder oavsett. Variationen kommer nog nu när det säkert blir mer utomhusbilder när trädgården och ”utelivet” kommer igång mer.

 15. Hej!
  Det är texterna som är viktiga! Sen om bilderna är från mobil eller kamera tycker jag bara speglar livet som det är.
  Med mobilen blir det mer det där spontana som händer just för stunden som man vill föreviga medans kameran dom mer planerade bilderna.
  Så bara fortsätt som nu tycker jag!
  Ha det gott❣️

  1. Ja det får bli lite blandat. Kameran älskar ju och är van vid men det blir ännu roligare när det blir grönt ute. Kram Lotta 🌺

 16. Hej Lotta! Jag tycker att allt är bra som det är, ändra inte på någonting. Din blogg är så fin och jag känner igen mig i mycket. Ha det så gott och var rädd om dig! Många kramar från Maria🤗

 17. Jag ser skillnad och just att det är fina kamerabilder höjer intrycket av bloggen tycker jag. Iallafall när det är interiörbilder. Är det utflyktsbilder så spelar det mindre roll, kanske viktigare att bara fånga ögonblicket. För mig är kombon fina bilder och tänkvärda texter mycket av det jag gillar. Men du tar såklart bloggen i den riktning som du vill. Kram 🤗

 18. Jag ser ingen skillnad på mobilbilder o kamerabilder, viktigaste att det finns ett tänk bakom bilderna och det har alltid du 😊

 19. För mig spelar det ingen roll hur bilderna ser ut. Roligare med en icke perfekt värld. Då matchar den min bättre!! Kram

  1. Ja tycker det mer och mer också. Att man får iegnkänning och inte bara någon låtsasvärld. Kram Lotta 🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *