Före och efter smink

innehåller annonslänkar

Godmorgon mina fina läsare. Eftersom jag tog upp detta med att redigera bilderna på instagram så kan vi ändå ta detta med smink vad det gör på en bild. Så här ser jag ut på morgonen utan smink om jag nu sminkar mig vilket jag jag gör ca 3 dagar i veckan

Jag behöver inte sminka mig för att åka till affären, för jag tycker det bara tar tid osv. Jag sminkar mig oftast om jag ska fota samarbeten till bloggen, åka på en middag. Jag sminkar mig mer eller mindre, men de flesta dagar i veckan så sminkar jag mig inte alls.

Jag fotar oftast mina bilder med mobilen när jag fotar ansikte, för det är lättast och för jag är lat. Jag använder just nu en iPhone 13 pro. Jag upplever att kameran i den senaste modellen gör oss slätare för varje år men det tar inte ansvar över 🙂 Jag har aldrig sprutat in något i mitt ansikte och har inga planer på att göra det i framtiden heller.

Jag har lite rynkor som ni ser men inte så mycket. Jag har en ganska slät hud och sällan finnar eller prickar. Jag tänker på vilken mat jag stoppar i mig osv Jag har har nästan aldrig besvär med ansiktet mer än rosacea som jag fick när Elin blev sjuk men är bättre när jag mår bra som jag gör nu.

Nu har jag sminkat mig och tagit en bild igen och om jag nu ser slät ut så är det min mobil som fixar det.

Jag kan tipsa om mitt smink också när jag ändå håller på, Foundation här ( warm natural 12) Isa Dora face wheel utgått, ögonskugga Isadora här, mascara här, ögonbryn här , läppglans här

Piffad för dagen då 🙂 Idag har jag ett möte på datorn med ett klädmärke. Kul! Jag har tyckt möte på google meet varit lite jobbigt förut men jag tränar på det. Sedan ska jag lämna bokföringen och på fika hos en vän och kommer få en bra dag.

Ha en skön dag och hoppas ni tycker det var kul med lite före och efterbilder från mobilen och på mitt smink. Det var länge sedan jag visade sådant. Glasögonen är ett par recycling från Synsam, kan ej namn men de var billiga bågar.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Före och efter smink”

 1. Kära Lotta, du är så härligt enkel och spontan, med mycket fina tankar som du delar med dig av. Jag bara älskar din blogg.
  Monica 74 år i Helsingborg

 2. Fina du! 💕
  När jag är ledig sminkar jag mig sällan och om jag gör det så är det för det mesta bara lite mascara.
  Hoppas att du fick en kanonfin dag.
  Jag fotar också mycket med min iPhone 13 mini, tycker den har en galet bra kamera.

 3. Oss Svenskar har ofta inte mycket färg på ögonbryn och fransar, så smink på ögonen gör verkligen skillnad. Själv har jag slutat färga mitt hår sedan Covid och med vitt hår blek hy, ingen färg på fransar eller bryn ser man ganska så blek och eländig ut. Så lite ögon make up piffar upp. Du blev så fin, bilden på dig i randiga tröjan är så fin.
  Roligt att följa ert liv på landet, du är väldigt duktig har så god smak gillar allt du visar.
  Ochså roligt att höra om städerna du besöker, Linköping, Västervik etc låter så trevliga.
  So keep up the good work
  Hälsningar från en gammal Svensk tant i Amerika
  Agneta Romano.

  1. Å vad roligt att du skriver från Amerika, blir så glad att ni är så många som läser här. Ja visst blir det lite glatt med färg på ögonbrynen, mina syns knappt annars. Kram Lotta 🌺💄

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *