Kalas för pappa

Vi ska ha lite kalas här idag, vi ska fira min pappa. Min syster kommer också och pappa har fixat smörgåstårta och jag har köpt en chokladtårta så det blir ett mysigt kalas.

Den här bilden är gammal så jag har inte satt in några lökar i huset än, ibland har man inte så mycket att fota och då kan man alltid leta i arkivet för där finns många bilder. Det är ju i det här fönstret jag skulle vilja ha någon ny julstjärna. Jag har ju dessa här i de andra fönstren men har ingen hittat ännu som jag tycker om och som inte kostar skjortan.

Idag har jag alla fall bokat lite mys i november med familjen för att fira att Elin blir friskförklarad. Lite annat längtar man ju efter än att bara vara här hemma. Den här veckan händer mycket kul, men idag blir det som sagt kalas. ’

Ha det fint!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Kalas för pappa”

  1. Men så underbart att er dotter äntligen blir friskförklarad! Klart det måste firas 🙂 Ser så himla mysigt ut i er stuga, man blir så insprirerad.
    Ha en fin dag!

  2. Så himla fint att läsa att Elin blivit friskförklarad, vilken seger 💖.
    Det är så fint hos er, jag blir alltid lika inspirerad och motiverad att pyssla hemma när jag kikar in här! Och fotonörd som jag är så bara älskar jag dina bilder, men det vet du ju 🙂
    Ha en härlig första advent, fina du!

    1. Så glad att du gillar mina bilder, men jag gillar dina också. Du är jätteduktig på att fota. Så kul att pyssla nu och hoppas på snö igen. Kram ❄️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *