Höstfint på framsidan

Reklam Vingsten, Strandbergsstensättning och reklamlänkar

Min bror och hans två barn kommer hit och firar höstlov idag. Ikväll ska de sova över så jag ska bädda lite här så får de sova i dubbelsängen. Det kommer bli så mysigt och jag har ju en leklåda som jag brukar ta fram till dem och de kan sitta länge och leka med alla saker.

Igår tände jag ljus och marschaller när vi hade gäster och det gör ju så himla mycket för det ska kännas trevligt.

Våran entré är ju mycket roligare att pynta nu när Vikingsten varit här och lagt sten. Jag längtar tills det ska upp lite granar här och tänk när första snön kommer. Vikingsten har en väldigt fin utställning i sin butik som jag kan rekommendera.

Nu ska jag sätta fart lite här så allt är klart till mina små gäster. Kalle har tagit lite ledigt också så han kan vara med.

Utomhusbelysning hittar ni här och transformator här , skarvsladd här

Ha en fin dag

Kram Lotta

Tröja här
Klänning här
Klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *