Bergs Potter kruka

Hej fina bloggläsare! Härligt med helg och vi har inget bokat denna helgen med att åka iväg eller träffa någon och det tycker vi är skönt. Idag ska vi ut och gå en långpromenad i skogen och jag tror att Kalle vill kika lite på hockey i eftermiddag.

Det blir ju mörkt så fort också så man hinner ju inte så mycket. Imorgon behöver jag rensa och tömma en byrå och det är så mycket prylar kvar från gamla huset i dessa två lådor så jag vill stoppa huvudet i sanden 🙂 Vissa saker tycker jag är svårt att rensa för jag behöver hjälp av Kalle och han tycker inte det är lika kul som jag och då blir det svårt för mig med. Ja ni fattar.

Idag blåser det som tusan här vid sjön men det känns inte när man går i skogen. Kalle håller på att fixa frukost här till oss här nu så jag ska gå ner till honom.

Jag får ofta frågor på mina krukor som jag har, de här kommer ju från Bergs Potter. De är ju några av mina favoritkrukor tillsammans med de vita Sturehof.

Nu önskar jag er en fin lördag så fångar vi dagen

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *