Just nu är det svårt, men det kan ändra sig

Att vakna här med tex en liten pelargon i fönstret och pingstliljor på fönsterbrädan är lycka för mig. Den här utsikten och det här rummet är min plats för vila och välmående. Här sitter jag ofta och jobbar eller på kvällarna när Kalle tittar på tv:n så kikar jag på datorn och allt jag tycker om att följa.

Förr var jag aldrig still mer än när jag bloggade eller redigerade bilder men nu behöver jag mycket mer vila. Det känns ju att man närmar sig 50 år också, skulle kunna skriva en bok att vara i klimakteriet 🙂 det är inte kul, men jag känner mig glad och positiv trots mycket som händer i kroppen och knoppen. Jag matar min hjärna med bra tankar så mycket jag kan, jag känner att jag mår så mycket bättre. Den Lotta jag tycker om att vara är tillbaka, så tacksam.

Tänk så mysigt när man kan gå ut i trädgården och plocka in en sådan här bukett igen. Längtar!

Idag är ju Elin och Karl här och jag vet inte om de stannar tills imorgon men jag har hört det ska bli sol idag och jag har köpt en massa korv om vi vill grilla men just nu blåser det som tusan ute.

Jag tänkte att Elin ska få dreja, Elin är jätteduktig på skapa. Mycket duktigare än mig, hon är så duktig på tårtor osv så hon borde verkligen få testa att jobba med lera. Tror det skulle passa henne.

Vet inte vad dessa heter men så vackra. Längtar tills allt ska slå ut.
Kuddar

Annars är det lite lugnt med jobb för mig, lite för lugnt kan man säga. Jag har pratat med andra i samma bransch som mig och många säger samma sak. Vi får se framöver hur det blir med inflationen osv och om jag kan fortsätta jobba heltid som influencer. Just nu är det svårt, men det kan ändra sig och jag orkar inte jaga företag.

Det har gått mycket upp och ner genom åren och jag har gått igenom många dalar men jag vet inte om jag är beredd på att ha det så i framtiden. Jag vill ha kvar bloggen men kanske leta upp ett halvtidsjobb också, ja vi får se men så går tankarna just nu. Jag vill helst inte ha något Tiktok osv Vill inte ha mer tid i sociala medier utan i verkliga livet. Det finns för många som håller på med det detta nu mot för 5 år sedan så konkurrensen är ju något helt annat och en annan är ju typ tant i branschen även om jag tänker att vi behöver 50 åringar också:)

Livet ändrar sig hela tiden och man får ju försöka hänga med så gått det går. För mig går ju hälsan före allt så jag måste tänka på vad kan klara av. Jag har inte tänkt att sluta blogga i alla fall, jag tycker så mycket om att få vara här där jag kan styra och skriva som jag vill och ni är fortfarande många som kikar in för att vara en blogg.

Nej nu ska vi starta frukost här i stugan får vi se vad dagen bjuder på.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Just nu är det svårt, men det kan ändra sig”

 1. Helt rätt med att du och alla över 50 fyller en stor funktion i de sociala medierna. Jag älskar att kika in här varje dag och känna igen mig i stort och smått och ta del av allt spännande.
  En annan fråga angående keramiken, hur ska du bränna dina alster? Jag har varit jättesugen på att skaffa drejskiva och börja lite hemma, men ugnen är ju så dyr. Hur tänker du?
  Ha en fin helg!
  Kram

  1. Hej, jag kan inte bränna någon keramik just nu men om jag tycker det är roligt så vill jag skaffa ugn i framtiden. Man säger att det tar ca 10 tusen timmar att bli duktig på keramik så jag behöver mest öva nu. Kram Lotta 🌺

 2. Är glad att du fortsätter blogga! Har följt dig i över tio år nu, tom ännu längre tror jag faktiskt. Skulle kännas tomt utan den.

  1. Å vad fint du känner så, jag vill gärna kunna fortsätta men vi får se i framtiden hur allt blir. Tycker fortfarande det är roligt 💗 Kram Lotta

 3. Jag hoppas du fortsätter blogga, din blogg är så fin. Men jag tänker också att det viktiga är ju vad du mår bra av. Oavsett hur du gör med blogg och sociala medier så har du skapat något att vara stolt över! Tänk vad du fixat på egen hand, skapat sig en plats, lyckats som bloggare och fotograf samtidigt som du tillsammans med din familj gått igenom svårigheter. Du är en inspiration för många!

 4. Jag har bloggat i många år och jag är 56 år i år 🙂 Har dock aldrig kallat mig influenser eftersom jag valt att inte ha reklam etc. Hittade hit idag och ska läsa lite mer, söker bloggar att läsa i min egen ålder. Många är äldre eller yngre, i vår åldersgrupp hittar jag inte sååå många. Har du några tips? Ser att du inte svarar på kommentarer, men hoppas du läser i alla fall.

  1. Hej, vad roligt du hittat min blogg. Jag följer inte så jättemånga bloggar men några jag gillar är Underbara Clara, Krickelin, Hanna Wendelbo, Jag har bloggat i 14 år så här finns en hel del att läsa. Kram Lotta 🌸🌷🌺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *