Fullt hus

Innehåller annonslänkar

Här är det fullt hus och det är bara mysigt. Philip kom hit igår och Kalle lagade pizza till oss alla och så latade vi oss hela kvällen. Elin och jag var ute en del igår på promenad i solen och i trädgården och killarna kollade hockey och så grillade vi korv och drejade.

Idag kommer min brors familj på sleepover så jag ska bädda lite här och ta fram leklådan. Kalle skulle göra köttgryta och så blir det semlor till fikat och taco troligtvis till kvällen. Jag väntar de här snygga stolarna så jag tycker Kalle kan sätta igång med flottebygget. Längtar efter att vi har en bastu när vi ska bada vinterbad.

Önskar er en skön och fin söndag

Kram Lotta

Snyggt till sommaren Tommy Hilfinger sandaletter här , Esprite hampton baddräkt här , Tamaris ballerina här, Skechers löpsko här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *