Att vara i sammanhang

Det har varit en sådan härlig helg. Jag tycker verkligen om att ha mina barn och släktingar omkring mig. Det är ju sånt mys med småbarn i huset som pratar, leker och busar. Idag hade jag tänkt att vara ute och köra makadam i min nya köksträdgård som jag håller på att skapa men det har snöat och blåser så det var inget väder för det.

Istället blir det att jobba inne , tvätta och få lite ordning efter helgen. Kanske att jag behöver sova en stund också för nu har jag klarat av mycket sociala saker och då kan det behövas lite vila. Jag har mycket mer acceptans att inte orka lika mycket. Det tar lång tid när man varit van att vara en energiknippe men man lär sig ställa om och vara glad för det som fungerar istället för att bara sakna allt man inte orkar. Just nu har jag kommit till att jag orkar det mesta men lite korta eller mindre doser. Jag mår väldigt bra av att vara i sammanhang igen, att vara med i aktiviteter där jag har en roll och en mening så den här helgen har varit värdefull.

Snart går vi in i mars och då ska vi börja bygga om vår trapp så det blir altan och lite utekök. Ett spabad kan man ju längta efter på sikt och hade ju varit trevligt att kunna sitta i och titta ut över sjön. Vi ska börja på vår bastuflotte också. Det finns många projekt och drömmar och det är härligt. Att ta lite då och då. Nu har varit lugnt ganska länge och det var nog bra efter flytten men nu längtar man igen att göra lite.

Nu ska vi fixa lite lunch här och ta mig en dusch

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Att vara i sammanhang”

  1. Hej! Tänkte kort kommentera Brafab stolen. Visst alla tycker olika men jag kan verkligen INTE rekommendera den. Stolen är tung, svår att flytta (fingrarna bli i kläm mellan spjälorna), obekväm att flytta. Repet som håller ihop stolen håller bara några år och det är skitjobbigt att pilla in nytt rep i hålen. Dessutom marknadsför man stolen som att man kan ha den i olika lägen – javisst men återigen lossa eller spänna repet ä tidsdrygt och jobbigt, dvs funkar i praktiken inte alls.
    Dessutom är Brafabs stol ett plagiat orginalet är Ecofurns stol.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *