Stenläggning med gatsten

Reklam Vikingsten och Strandbergsstensättning

Det är många som söker på google när man letar inspiration till olika saker så jag tänkte att jag skulle lägga upp lite mer bilder här på vår stenläggning som Vikingsten gjorde. Vi hade aldrig klarat detta själva när det var så stor yta, så vi tog hjälp med detta.

Att lägga krut på framsidan tycker jag är någonting som man har igen. Att lägga sten är ganska dyrt men det höjer ju också värdet för tomten och huset. Vi valde gatsten för det passar bäst här ute på landet och på parkeringen la de gårdsgrus.

Den här delen av framsidan var det gräsmatta så det var mycket grävning med att komma ner en bit innan man kunde jämna ut och lägga på stenmjöl. Vi hade börjat med att göra en liten rabatt, sätta ner några träd och rosor innan de kom så de kunde lägga stenen runt rabatterna. Här ska jag också fylla på med lite mer växter i vår/sommar.

Här har de börjat mäta för trappen .

De kunde använda sig av maskiner för att lägga de tunga stenblocken och det blev helt perfekt.

Runt parkeringen valde vi storgatsten och sedan gårdsgrus som jag inte har någon bild på just nu men får ordna senare.

Jag älskar stenläggningar i alla former.

Muren har den tidigare ägaren gjort och den blev ännu snyggare tillsammans med gatstenen och nu är ju staketet rött fint också.

På sidan av trappen la de fältsten som blev som en liten dekoration.

I år ska jag måla staketet en gång till och fixa till stolparna och så gräva någon mer rabatt där borta vid grinden där vi satt ner ett japanskt hängkörsbär. Jag kan varmt rekommendera Vikingsten, så duktiga.

Nu ska jag upp och hoppa lite här och klä på mig för Kalle och jag ska ut och gå en sväng.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Stenläggning med gatsten”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *