Från badrummet

Innehåller annonslänkar

Godmorgon vänner. Jag är mycket mer morgonpigg igen och det är skönt, fast nu är klockan redan 9.30. Det är skönt att hinna städa, plocka och fixa lite på morgonen som jag behöver få gjort innan jag kör igång allt annat.

Några favoritparfymer här, här och här

Den här helgen väntar mycket skoj, ikväll kommer Karl och Elin och det blir så mysigt. När man umgås med ungarna behöver man inte tänka så mycket, man bara är och gör lite som man vill. Imorgon hoppas jag vi är ute lite, det kan nog bli en promenad och grillning utomhus.

Idag ska jag till mamma och bonuspappa en sväng och träffa min bästis på promenad.

Det blev en glimt in i vårt lilla badrum idag. Det har fungerat så bra med ett litet badrum fast vi flyttade från vårt stora. Vi har allt vi behöver men ett badkar kan man ju längta efter men mest ett spabad. När vi bygger om altanen ska vi bygga så att vi i framtiden kan ställa ett bad där om vi vill.

Om du inte har provat Hickarps produkter kan jag rekommendera dessa. Mud mask görs visst inte längre men milk cleanser finns här. Jag har flera produkter från dem som är toppenbra som tex deras serum här. Wilma är också känd för sina bra sminkborstar.

Handdukar, badrockar, favoritkrämer här och här

Då ska jag sätta lite fart här igen och plocka ordning lite så hörs vi nog imorgon igen.

Ha en superfin helg och massa fredagsmys

Kram Lotta

I sminkväskan

Palett här
Nagellack här
Längre ögonfransar, serum här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *