Jul i bygden och spa

innehåller annonslänkar

Kära fina bloggläsare och alla på instagram, tack för allt fint ni skriver till oss och alla frågor ni ställer om allt möjligt. Det är ni som gör det så roligt att blogga. Här har vi haft Elin och Karl hemma och idag kom Philip så jag har inte hunnit vara här så mycket och hunnit svara på allt. Tack för allt ni skrivet om Elin är friskförklarad, det känns underbart.

Klänning här, jacka här, stövlar här, mössa här

Igår åkte vi runt och tittade på lite olika ställen på något som heter jul i bygden, det var himla mysigt. Så kul att se allt vackert som finns lokalt. Älskar att hamna på små mysiga ställen som man aldrig varit på tidigare.

Kvällen avslutades med plock vid tv:n och vi tittade på tv:n innan jag slocknade mina blå kl 22.

Idag har vi firat att Elin blev friskförklarad med brunch hemma och sedan dagspa i Västervik på Warmbadhuset. Ingen ville vara med på bild så här blir det lite vanliga bilder bara.

Det är ju så skönt att vara på spa men man blir ju så trött efteråt.

Ni har haft många frågor om mitt smink när jag visade före och efterbild på instagram så jag länkar lite av det jag använder här mascara här, läppstift här, rouge här , foundation här, ögonbrynsfärg här och sist primer & bronzer hittar jag tyvärr inte. Ja det var lite i alla fall av det jag har. Jag får visa mer smink någon annan gång men sminkar mig inte så ofta längre.

Ha nu en skön kväll så återkommer jag imorgon igen med lite jul

Kram Lotta

Klänning här
Blus här
Klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jul i bygden och spa”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *