Pynta jul i fönstren

innehåller annonslänkar

Det är roligt att pynta i fönstren här hemma för vi har inte så mycket bänkar osv i det här huset. I år fick mina Mailegtomtar komma fram och några av dem hänger här i köket.

Måndagar brukar vara min komma ifatt dag. Tvättar, städar lite, diskar, jobbar vid datorn osv. Jag har också gått en skogspromenad och försökt fått lite sol på näsan. Pettson gör att jag kommer ut varje dag i naturen och det behöver jag verkligen.

Jag behöver nog skriva en liten lista på saker som ska ordnas upp till jul. Vi har mycket mindre klappar, saker vi gör osv till jul nu om man jämför när barnen var små. Vi har fortfarande våra föräldrar i livet och syskon som också har julbord osv så man behöver inte stå med allt själva. På kvällen före julafton brukar vi ha lite plock men vi tar det lite som det kommer men jag har dåligt minne så jag skriver upp lite mer.

Imorgon ska jag till Vimmerby då ska jag kika på den här duken, presentpapper här och så servetter såklart här. Är man medlem hos Hemtex har de 40% rabatt på julsaker. Jag ska till optikern på årlig synundersökning.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Handla till barnen
Dockvagn här

Garage här

Kök här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *