friskförklarad

Innehåller annonslänkar

Tänk att dagen kom när Elin är friskförklarad från sin leukemi. Den dagen vi längtade efter så mycket när hon var sjuk. Så fort det gått och samtidigt långsamt. Det är fem år sedan behandlingen avslutades och 7.5 år sedan hon blev sjuk så idag är dagen då hon räknas som helt frisk. Vi är så glada och tacksamma för det. I helgen ska vi mysa till det med lite spa tillsammans och fira livet.

Jag har varit hemma hos mamma och bonuspappa och fått middag och fika och det är mysigt att sitta och prata. Mamma har pyntat i varje vrå och har så fint.

Nu ska vi komma på något att laga ikväll för jag har glömt att ta upp något att tina. Vi har ingen micro här, det har vi inte haft på säkert 10 år nu men det brukar inte vara något problem.

Hoppas du får en bra helg, nu kör vi fredagsmys med tända ljus i det mörka vädret.

Kram Lotta

Erbjudanden

Kappahl 30% här, Ellos här , 25% Lindex här , Cellbes här , Bubbelroom upp till 30% här

25% på Lyko ( tex Ritulas här )

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”friskförklarad”

  1. Stort Grattis till friskheten ❤️ Började följa din vlogg strax innan sjukdommen. Åh oj vad gott att läsa att denna dagen kommmit.

  2. Stort grattis till hela familjen ❤️ jag har följt bloggen i många år och vet att jag kände det som att någon närstående blev sjuk när du skrev om Elin! Lycka till Elin ❤️
    Inger

  3. 🕯️❤️🙏så underbart att höra, följde er från början i all oro och smärta och genom allt ni gick igenom. Helt förklarligt att det tar enormt på kropp och själ men då finns inget annat än att orka. Varma hälsningar till er alla och särskilt till fina vackra Elin. Ja ni är vackra allihop men en särskild hälsning till Elin.

    1. Ja det var en kämpig tid och har varit nu efteråt också. Livet ger och tar men nu har vi det bra. Kram ❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *